adscode
adscode
adscode

Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği

Bir ülke esrarengiz bu olayı konuşuyor. Çılgın Mike olarak bilinen mucit, zaman makinesini takıntı haline getirmişti. Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike, hayalindeki zaman makinesini tasarlayıp dened

Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği

Sıra dışı hayal gücü sayesinde herkes ona Çılgın Mike diyordu. Asıl adı Mike Marcum olan mucit, 1995 yılında Missouri'de yaşadığı gizemli olay sayesinde tüm dünya tarafından tanınacaktı.

İstanbul'da akılalmaz sapıklık! 100 kadını fotoğraflayıp arşivlemiş, mesleği şoke etti

Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike'ın amacı, geleceğe gidip loto rakamlarını bulup zengin olmaktı. Bu takıntısı onu garip deneyler yapmaya yönlendirdi. Çılgın Mike 21 yaşındayken Yakup Merdiveni adlı deneyi gerçekleştirmeye başladı.

BİR VİDA HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Yakup Merdiveni, alt kısımları birbirine daha yakın, üst kısımları nispeten daha uzak, birbirine pararlel iki iletken çuıbuktan oluşuyor. Bu deneyde çubukların alt kısmından binlerce voltluk bir elektrik uygulanıyor. Önce alt kısımdan başlayan elektrik, yavaşça yukarı çıkarak bir dalga oluşturuyor. Tepe noktasına ulaştığında ise yok oluyor ve dalga döngüsü yeniden başlıyor.

YAKUP MERDİVENİ

Çılgın Mike, bu cihazla uğraşırken, sıra dışı bir şey keşfettiğini iddia etti. Cihaz elektrik dalgaları yayarken Mike, bir tür girdap gördüğünü söyledi. Bir vida aldı ve bunu dalganın ortasına atarak ne göreceğini test etmeye karar verdi. Mike, vidayı girdabın içine attığı anda gözden kaybolduğunu, ardından birkaç adım ötesine düştüğünü söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder