adscode
adscode
adscode

Son dakika Timler peşlerinde PKKya Eren Abluka SonbaharKış 20 operasyonu

Son dakika haberi İçişleri Bakanlığınca Batman da 650 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar Kış 20 Şehit Jandarma Komando Asteğmen Orhan Sancar Operasyonu” başlatıldı

Son dakika  Timler peşlerinde PKKya Eren Abluka SonbaharKış 20 operasyonu

İçişleri Bakanlığınca Batman’da 650 personelin katılımıyla “Eren Abluka Sonbahar-Kış-20 Şehit Jandarma Komando Asteğmen Orhan Sancar Operasyonu” başlatıldı
PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Batman ilinde "Eren Abluka Sonbahar Kış-20 (Batman/Sason-Gömük) Şehit J.Komd.Atğm. Orhan SANCAR" operasyonu başlatıldı.

 

Batman İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan *650* personel *44* operasyonel tim görev alıyor.

 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen *EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ OPERASYONLARI*, halkımızın desteği ile *İNANÇLI* ve *KARARLI* bir şekilde başarı ile devam ediyor.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

.

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin