adscode
adscode
adscode

Son dakika: Başkan Erdoğan, Putin ile görüştü! Rusya - Ukrayna savaşı masaya yatırıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Rusya - Ukrayna savaşı masaya yatırıldığı görüşmede Erdoğan, İstanbul’da varılan mutabakatın tekrar canlandırılmasını iste

Son dakika: Başkan Erdoğan, Putin ile görüştü! Rusya - Ukrayna savaşı masaya yatırıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye'de yaşanan depremler ve birinci yılını dolduran Rusya-Ukrayna savaşına dair gelişmeler ele alındı.

PUTİN'E DEPREM TEŞEKKÜRÜ

Erdoğan, deprem dolayısıyla sergilediği dayanışma için Rusya Devlet Başkanı Putin'e teşekkür etti.

Rusya-Ukrayna savaşında daha fazla can kaybı ve yıkım yaşanmadan adil bir barış tesis edilmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da varılan mutabakatın tekrar canlandırılmasını samimiyetle istediklerini, bu konuda her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

BİR GÖRÜŞME DE MACRON'LA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Macron görüşmede Başkan Erdoğan'a deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

.

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin