adscode
adscode
adscode

SON DAKİKA Başkan Erdoğan Antalyada 6lı masayı topa tuttu resti çekti YAPAMAYACAKSINIZ

Erdoğan 6lı masayı çok sert sözlerle eleştirdi Ülkeyi kendi içine kapatmak istiyorlar Kendi kaoslarını oluşturmaya çalışıyorlar

SON DAKİKA Başkan Erdoğan Antalyada 6lı masayı topa tuttu resti çekti YAPAMAYACAKSINIZ


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'daki toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, antalya'ya 72 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığını söyledi. Erdoğan, 6'lı masaya çok sert sözlerle yüklendi, "Masadaki vesayetin adı, siyasi vesayettir." dedi. Erdoğan, ülkeyi eski günlerine döndürmeye çalışmak ile eleştirdiği muhalefete meydan okudu, "Yapamayacaksınız." ifadelerini kullandı.

"KARDEŞLERİMİZİ FELAKETİN İÇİNDE YALNIZ BIRAKMADIK"

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Antalya'yla hasret gidermeye geldik. Sel felaketine maruz kalan Kumluca, Finike ve Demre ilçesindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaraları saracak adımları süratle attık. Bakan arkadaşlarım, gerek Soylu, Kirişci anında bölgeye ulaştılar. Orada hemen AFAD, Kızılay'la orada devletin varlığını ifade ettiler. Kardeşlerimizi felaketin içinde yalnız bırakmadık. Niye biz devletiz. Kumluca'da 1000'in üzerine, Finike'de 226 Demre'de 7 haneye eşya desteği verdik.

Zarar gören 1615 araç için de sahiplerine maddi yardım yaptık. Sel felaketinde zarar gören 11755 dekar tarım alanı için 2769 çiftçimize 40 milyon liraya yakın nakdi yardım ödemesinde bulunduk.

Son Dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya'da Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar | Video

Toplamda 6 bin 534 vatandaşımıza 137 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bugün Kumluca'da çalışmaları göreceğiz. Dere yataklarına yapılan müdahalelerle yapılan sıkıntıları son afette gördük. Kumluca'daki selin en büyük nedeninin dere üzerine inşa edilen pazar yeri ve park alanı olduğunu tespit ettik.

"2.5 MİLYON FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK"
Antalya'nın doğu tarafındaki ilçeleri de yangın afetine maruz kalmıştı. Manavgat, Alanya ve Akseki ilçelerinde inşa ettiğimiz 900 konuttan 427'sinin anahtarlarını hak sahiplerine teslim ediyoruz. Kalanları da yakında teslim edeceğiz. Diğer yandan ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 2,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk
"DÜNYANIN EN HIZLI MÜDAHALE SİSTEMİNE SAHİP ÜLKESİ KONUMUNDAYIZ"

Vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Mağduriyet yaşayan herkesin yanlarında yer alıyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye kadar olduğu gibi afetlerde de dünyanın en hızlı müdahale sistemine sahip ülke konumundayız.

Antalya Havalimanı'mızı modern hale getirmiştik. Şimdi havalimanımızı iki kat daha büyüterek Antalya'nın turizm gelirini katlayacak adım attık. Antalya'nın belediyenin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz.

Serik bölgesine hizmet verecek atık su sorununu ve Kemer bölgesine hizmet verecek atık su sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Sahil bölgelerindeki plajları ücretsiz olarak kullanacakları projeyi sürdürüyoruz. 15 bin şezlong kapasiteli 7 plaj hizmete girdi. Toplamda 7 yeni plajı daha aynı şekilde devreye alıyoruz.

SEÇİM MESAJI
20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz. Fazla değil, önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok. Sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?

"AK PARTİ'DE GENÇLİK YOK DİYORLAR, BİZİM GENÇLİĞİMİZ GÜMBÜR GÜMBÜR BU ALANI DOLDURMUŞ VAZİYETTE"

Diyorlar ki AK Parti'de gençlik yok. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür bu alanı doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken, yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik.

Antalya'da şimdiye kadar 72 milyarlık kamu yatırımı yaptık. Tarım ve ormanda Antalya'ya 21 baraj, 2 içme suyu tesisi, 62 sulama tesisi, 3 gölet ve 20 hidroelektrik santrali yaptık.

 

 

"TÜRKİYE TEK VİZYONU 'YAPTIRMAMAK, ETTİRMEMEK' OLAN BİR MUHALEFETE RAĞMEN BUGÜNLERE GELDİ"

Attığımız her adımda, başlattığımız her reformda karşımızda sapkın ve ilkel bir yapıyı bulduk.

Yaptırmayız, yaptırmayız dediler. Niye diyince de bizim işimiz bu diye yanıt verdiler.

Bunlar karşımıza yapamazsınız diye dikildikçe, yaparsak biz yaparız diyerek azimle, kararlılıkla yolumuza devam ettik.

Türkiye tek vizyonu 'yaptırmamak ettirmemek' olan bir muhalefete rağmen bugünlere geldi.

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin