adscode
adscode
adscode

Güç Birliği Partisi Türkiye Teşkilat Başkanı Efnan konuştu

Güç Birliği Partisi Türkiye Teşkilat Başkanı Mehmet Efnan dan deprem paylaşımı

Güç Birliği Partisi Türkiye Teşkilat Başkanı Efnan konuştu

6 Şubat günü elem ve kederli bir güne uyandık.
Bugünün ardından üstünden 22 gün geçmesine rağmen yaralarımız hala çok taze.
Bugünler artık yavaş yavaş geride kalmaya başlasada asla süreci normalleştirmiyoruz.
Unutmuyoruz fakat hayatlarımıza devam edebilmek ve desteklerimizi devam ettirebilmek adına normal davranmak zorunda kalıyoruz..
Ülkemizin içinde bulunduğu felaketin ilk gününden bu yana elimizden gelen bütün çabayı ve imkanları seferber etmiş durumdayız. Daha da yapılacak çok şey var. Asla yaptık ve bitti diye düşünmüyoruz. Süreç uzun ve toparlanmak icin yardımlarımıza devam etmek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.
Fakat; bu günler bize bir kez daha öğretti ki Milletimiz birlikte olduğu sürece olduğundan çok daha güçlü ve çok daha sağlam bir şekilde hayata devam edebiliyor.
7'den 70'e herkesin birbiri için canla başla çalıştığı, küçük evlatlarımızın kubralarını bozup yardım ettiği,Fatma teyzemizin kefen parasını teslim ettiği, Ayşe ablamızın üstündeki montu çıkarıp verdiği, Ali amcanın üç aylık maaşını bağışladığını, birbirinin elini tutmayı ve birlikte olduğunu gösterdiği çok güzel bir ülkeye sahip olduğumuzu gördük.
Süreç ne kadar acı olsada
Birliktelik o kadar güçlüydü.
Bu çabalarımızın ardından artık yeni yeni toparlanma sürecine giriyoruz yine birbirimize, birbirimizin desteği ile bugünleri geride bırakıyoruz.
Bir kez daha öğrendiğimiz bir şey varsa o da Ülke olarak birlikte ne kadar güçlü olduğumuz ve el ele vererek her şeyin üstesinden gelebileceğimiz inancıdır...
Çünkü biz Birlikte Çok Güçlüyüz...
Allah bir daha ülkemize böylesi bir acı yaşatmasın..
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı
Yaralılara acil şifalar diliyorum..

Mehmet Efnan
Güç Birliği Partisi
Türkiye Teşkilat Başkanı

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder