adscode
adscode
adscode

Elit Medya Group Mağdurları Toplanıyor

Elit Medya Group ve Kader İkizler mağdurları tek çareyi bir araya gelmekte buldu

Elit Medya Group Mağdurları Toplanıyor

Şimdilerde Kader İkizler mağduru kişiler farklı platformlarda ve sosyal medya hesaplarında birleşiyor. Tek bir ortak amaçları var dolandırıcılık faaliyetlerini gün yüzüne çıkarmak. Elit Medya Group ile bir şekilde yolu kesişenler şikayetlerini belgeleri ile de hazırlamışlar. Dolandırıcılık için savcılığa suç duyurusunda toplu olarak başvuracaklar. Ardından ise ilgili bakanlıklara ve çeşitli kanallara şikayette bulunacaklar. Şimdiye kadar 300’den fazla mağdur kişi olduğu tespit edildi. Bunların büyük bir kısmı ise mağdur şirketlerden oluşuyor. Yolu Kader İkizler ve Elit Medya Group ile çakışmış bir dizi çalışan da şikayetçi olacak. Çünkü hakkı yenilenlerin sayısı bir hayli fazla.
Kader İkizler ile çalışmak ve asistanlık yapmak için anlaşan bir çalışan ilk ayda 9 bin TL ikinci ayda 10 bin TL maaş üzerinden anlaşıyor. İlk ay ödenen 9 bin ikinci ay da 9 bin olarak ödeniyor. Çalışanın hakkını kendi insiyatifi ile gasp etmiş oluyor. Bazı çalışanlara ise deneme sürecinde de olsa maalesef ödeme yapmamış. Deneme sürecinde ödeme yapmayacağını ve yediği pidenin yaptığı işi karşıladığını söylemiş. Deneme süresince işverenler çalışanlara ödeme yapmak zorundadır. Aksi halde bunun yaptırımı mevcuttur. 1 günlük işlerde bile çalışana sigorta dahi yapılır. Ancak Kader İkizler çalışana söylediği 1 adet pidenin bile hesabını yapıp günlük yevmiye vermemiştir.
Son mağdurlarından biri de Avsallar Çiçekçilik. Uzun süredir tecrübesi ve iş ahlakı ile sektörde hatırı sayılır yer edinen bu şirket Kader İkizler mağduru. Daha aktif olmak ve çalışmalarını sanal mağaza açarak da sürdürmek için Kader İkizler ile sözleşme imzalıyor. İmzalanan sözleşme öncesi her şey tek tek görüşülüyor. Sonrasında ise artan isteklere yetişemeyen firma artık ödeme yapmayacağını söylüyor. Hosting ve domain için gerekli ödemeyi yapan şirketten sürekli haksız şekilde para isteniyor. Şirket para istenilmesine daha fazla dayanamayıp ödeme yapmayacağını söylüyor. Şirketi sitenin faaliyetlerini durdurmakla tehdit ediyorlar. Şirket de lgili makamlara şikayet edeceğini dile getiriyor. Ancak Elit Group Medya şikayetlerden de korkmuyor. Nereye isterseniz gidin oraya şikayet edin tarzı söylemleri mevcut.
Müşterilerinin isteklerini göz önünde bulundurmayıp anlaşmaya aykırı davranıyor. Şimdilerde tüm mağdurlar iletişim kurmaya çalışıyor. Sonrasında ise soluğu Müge Anlı’da alacaklar. Çok sayıda dolandırıcılığı ortaya çıkaran ve dolandırıcıların ceza almasını sağlayan Müge Anlı’ya çıkacaklar. Müge Anlı’da bu konu işlendikten sonra Kader İkizler mağdurlarının daha da artacağı düşünülüyor. Şimdilik 300 olan mağdur sayısının daha da artması bekleniyor. Bunların en kısa sürede toplanıp Elit Medya Group’u siber suçlara da şikayet edeceği biliniyor. Müge Anlı’da konular işlendiğinde sonu mutlaka savcılık ve ilgili bakanlıklara gidiyor. Kader İkizler’in yaptığı dolandırıcılık da en kısa zamanda layığını bulacak gibi duruyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin