adscode
adscode
adscode

Elit Medya Group Haksız Talepleri İle Müşterilerini Bezdirdi

Elit Medya Group bir süredir adını dolandırıcılık haberleri ile duyuruyor 150 ye yakın müşterinin çeşitli kurumlara ajansı şikayet ettiği bilgisi de yer alıyor

Elit Medya Group Haksız Talepleri İle Müşterilerini Bezdirdi

Kader İkizler, müşterilerini büyük reklam kampanyası yapacağım yalanı ile kandırıyor. Bununla da kalmıyor hosting ve domain hizmetlerinde müşterilerden sürekli para istiyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu anlaşma üzerinden kararlaştırılan miktar dışında ek kazanç talep etmesidir. Sözleşme metnine bağlı kalmayıp şirketleri sitenin faaliyetlerini durdurmakla tehdit ediyor. İstediği parayı vermeyen şirketlerin sitelerini kapatıp faaliyetlerini durduruyor.
Kader İkizler mağduru çok fazla şirket var. Haksız yere talep ettiği domain ek ücretleri ve hosting ücretleri büyük firmaları bile bezdirdi. Son mağdurlarından biri de www.avsallarcicekcilik.com üzerinden faaliyet gösteren şirket. Uzun süredir müşteri memnuniyeti ve şeffaflık üzerinde çalışan şirketin şuan sitesi kullanılamıyor. Kader İkizler’in sürekli taleplerine yetişemeyen şirket yetkilileri son çare olarak para akışını kesmekte bulmuş. Şirketi sitenin çalışmalarını durdurmakla tehdit etmesi yanı sıra markanın güvenilirliğini tehdit ediyor.
Uzun süredir güvenli e-ticaret sitelerinden biri olan www.avsallarcicekcilik.com sitesine şu anda ulaşılamıyor. Şirketin öncesinde ödediği paralar da Kader İkizler tarafından iade edilmiyor. Elindeki belgeler ile soluğu resmi makamlarda alan firmanın kaybı da büyük. Müşterilerinin gözünde güvenilirlik imajı çizildiğinden sanıldığından çok daha büyük kayıpları var. Siteye erişim sağlamaya çalışanlar sipariş oluşturamıyor. Avsallar Çiçekçilik de faaliyetleri durduğundan beri e-ticaret sitelerinde satış yapamıyor. Haksız olarak talep edilen hosting, domain ve diğer ücretler şirketi büyük oranda zarara uğratmış. Haksız taleplerini sıralayıp bir de hala tehditler savuruyor. Şirketin, ajansını nereye isterlerse oraya şikayet etmelerini söylüyor. Yaptıklarından ötürü hiçbir pişmanlığı da bulunmuyor. 150’den fazla firma şuan Elit Medya Group mağduru.
Sadece şirketler değil aynı zamanda personeller de bu konuda oldukça zorda. Personellerin maaşlarını bile anlaştıklarından az ödeyip sigorta girişlerini yapmıyor. Sigortalı olarak işe girdiğini düşünen çalışanların ne maaşı ne de SGK’sı tam ödeniyor. Deneme amaçlı çalışan aldığında da aynı davranışları sergiliyor. Stajyerlerine hak ettikleri ve anlaştıkları miktarı ödemiyor. Profesyonel dolandırıcılık aleni bir şekilde gerçekleşiyor. Elit Medya Group’un haksız talepleri sadece kendi adını lekelemiyor. Aynı zamanda uzun süredir ticari ahlaka uygun olarak hareket eden ajansları da zan altında bırakıyor. Birçok ajans şu anda Kader İkizler’in yaptığı usulsüzlüklerden ötürü hoş olmayan muameleye maruz kalıyor. Bu durum ajansların müşteri ile olan ilişkilerini de etkiliyor. Kader İkizler hakkında yapılan tüm şikayetler incelenme aşamasında görünüyor.
Piyasada uzun süredir var olan şirketlerin Elit Medya Group mağduriyeti hala devam ediyor. Artık taleplere yetişemeyen ve zarara uğrayan şirketler çözüm yolları arıyor. En kısa zamanda profesyonel internet dolandırıcılığının son bulmasını, Kader İkizler’e gerekli yaptırımların uygulanmasını istiyorlar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin