adscode
adscode
adscode

Bakan Varank CES 2023 te Türkiye'nin Otomobili Projesi dünyada öncü olacak

Togg standında TRT Haber e konuşan Varank Türkiye'nin Otomobili Projesi farklı alanlarda dünyada öncü olacak dedi

Bakan Varank CES 2023 te  Türkiye'nin Otomobili Projesi dünyada öncü olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD’de dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te. Togg standında TRT Haber'e konuşan Varank, "Türkiye'nin Otomobili Projesi, farklı alanlarda dünyada öncü olacak" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD’de dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te Togg standında açıklama yaptı.

CES 2023'ün dünyanın en büyük elektronik fuarı olduğunu belirten Varank şu ifadeleri kullandı:

"Dünyada yeni teknolojisi olan, kendini ispat etmek isteyen global firmaların geldiği bir fuar. Böylesine bir fuarda Togg'un ikinci senesinde bu fuarın en güzel stantlarından bir tanesini burda kurmuş olması ve teknolojisini burda tanıtıyor olması ve insanların bu teknolojiyi deneyimlemek için kuyruğa giriyor olmaları tabiiki benim açımdan çok gurur verici. Bizim şirketlerimizin dünyanın vitrinine Türk şirketlerini çıkarıyor olması açısından da gurur verici. Ben çok mutluyum. İnşallah bu fuarda elde edeceğimiz başarılar şirketlerimizi farklı noktalara götürecek. Türkiye'nin dünyada teknolojide geldiği noktayı, diğer ülkelere göstermiş olacak."

 

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder