adscode
adscode
adscode

Alanya Mahmutlar kapalı açık cezaevinde mahkumlara kötü muamele skandalı

Hapishanede kötü muamele ve mahkumların haklarını kullandırmama iddiası

Alanya Mahmutlar kapalı açık cezaevinde mahkumlara kötü muamele skandalı

Hapishane istismarı, gardiyanlar, gardiyanlar ve diğer yetkililer dahil olmak üzere, bakım ve gözaltından sorumlu kişiler tarafından mahkumların kötü muameleye tabi tutulması veya sömürülmesi anlamına gelir. İstismar örnekleri arasında fiziksel şiddet, cinsel saldırı, psikolojik istismar ve temel ihtiyaçların ihmal edilmesi yer alabilir.
Cezaevinde istismara uğrayan mahkumlar, cezaevi sisteminde gözaltındayken kötü muameleye veya insanlık dışı muameleye maruz kalanlardır. Bu, fiziksel şiddet, cinsel saldırı, psikolojik taciz ve gıda, tıbbi bakım ve hijyen gibi temel ihtiyaçların ihmal edilmesini içerebilir. Bu eylemlerin mahkumların fiziksel ve ruhsal sağlığı üzerinde uzun vadeli ciddi etkileri olabilir.
Alanya Mahmutlar kapalı/açık cezaevinde mahkulara yönelik kötü muamele,hakları olan bir takım ihtiyaçları karşılamama gibi iddialar gündeme geldi.
Yapılan şikayetlerde mahkumların telefon haklarının kullanılmasına izin verilmemesi ve yönetim tarafından kötü muamele gördüklerini iddia ediyorlar. Mahkumlar yetkili kurumlar tarafından bu sorunun çözülmesini istiyorlar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin